BINE ATI VENIT

la Marian's Trading

Înca de la început am fost preocupati de cresterea serviciilor oferite si în special al gradului de satisfacere a nevoilor clientilor.
Practic "degrevarea clientilor de orice problema legata de procesul de vamuire" a devenit scopul de atins al serviciilor noastre. Astfel spus am vrut sa schimbam sintaxa din " probleme în vama" în "placere în vama".

Acest lucru a fost posibil în primul rând prin calitatea personalului foarte bine calificat si atent selectionat, verificat si instruit prin training-uri periodice, astfel încât sa fie acoperite toate aspectele legale, aflate dupa cum cu totii stim într-o permanenta schimbare.
Pasul doi a fost realizat dupa o atenta observare a ciclicitatii operatiilor în procesul de vamuire si determinarea ritmicitatii acestora.
Firesc a urmat si a treia etapa si anume stabilirea unui flux informational si de lucru, ce a condus la minimizarea costurilor si a timpilor de asteptare si eficientizarea la maxim a timpilor de vamuire.

Pentru mai multe detalii si a beneficia de serviciilor noastre va rugam sa ne contactati.

PROFILUL

Nostru

Echipa Marian's Trading este prin excelenta o echipa tânara, cu o medie de vârsta de 40 de ani, formata din profesionisti cu peste 10 ani experienta, atestati si certificati de autoritatea competenta în domeniu. Mai mult de 80 la suta dintre angajatii nostri sunt licentiati în Drept si Legislatie Vamala, Transporturi si Economie, astfel realizându-se o simbioza ce acopera toate aspectele întâlnite în procesul de vamuire: legislatie-mobilitate -profitabilitate.

Detinerea autorizatiei de expeditor agreat

Experienta acumulata de-a lungul anilor ne-a ajutat sa implementam un sistem bine pus la punct, care ne permite sa garantam un termen mediu de vamuire de 3 ore.
Detinerea autorizatiei de expeditor agreat la birourile din Otopeni si Timisoara, ne faciliteaza trimiterea cu rapiditate a partidelor de marfa catre alte birouri vamale. Acest lucru se transpune in avantaje pentru ca, se stie, intarzierea termenului de vamuire are ca rezultat cresterea costurilor(depozitare, penalizari). Totodata sistemul creat permite minimizarea implicarii si contactului direct al agentului economic in procesul de vamuire, astfel acesta nefiind nevoit sa piarda timp cu probleme legate de procesul de vamuire. Pentru a putea beneficia de aceste servicii si pentru orice alte probleme nu ezitati sa ne contactati.

Aplicatii Informatice

In desfasurarea activitatii folosim software profesional dedicat serviciilor pe care le prestam. Astfel reducem timpul de prelucrare a declaratiilor vamale, gradul de automatizare in prelucrarea datelor fiind ridicat, practic interventia operatorului uman reducandu-se la introducerea datelor, prelucrarea acestora facandu-se automat.

Certificare Europeana

Alinierea la cerinteele Uniunii Europeane in ceea ce priveste legislatia vamala este o conditie sine qva non pe care orice operator economic ce activeaza in acest domeniu este obligat sa o urmeze. Echipa noastra face acest lucru cu constiinciozitate si tocmai de aceea suntem intr-o faza avansata de obtinere a certificatului de Operator Economic Autorizat - Simplificari Vamale si Securitate. Obtinerea acestui statut este principalul nostru tel, pentru ca pe de o parte ne va conferi o serie de facilitati vamale - care vor genera implicit facilitati pentru partenerii nostrii -, iar pe de alta parte va veni ca o recunoastere a faptului ca procedurile noastre de lucru sunt eficiente si orientate catre client, in spiritul legii si ne va introduce intr-o companie foarte selecta la nivel european, acela al Operatorilor Economici Autorizati.